Om oss

Caroline Säll

Caroline Säll

Jag jobbar deltid som kurator inom vården, har lång erfarenhet som pedagog och är entreprenör. Jag möter dagligen människor med oro och påtaglig stress.
Folkhälsa är viktigt för mig och jag vill påverka den negativa utvecklingen av psykisk ohälsa.

Genom aktuell forskning om hjärnan har jag ökat min kompetens inom stresshantering och är en av grundarna av Mcogmetoden.  Metoden är ett verktyg för att hantera min egen stress vilket innebär att jag även kan hjälpa andra.

Det är viktigt att skilja på hur jag tänker istället för vad jag tänker.
Nu kan jag hantera stress och sova bättre med hjälp av metakognition.

Epost: caroline@mcog.se

Mobil: +46 (0)70 745 31 00‬

Linkedin

Johan Nordenfelt

Johan Nordenfelt

Jag är VD vid Stockholms Ledarinstitut och gestaltterapeut utbildad vid Nordisk Gestaltinstitut i Danmark samt grundare av Mcog. Jag ingår även i Nordin & Partners konsultnätverk.

Under mina 20 år som ledarutvecklare, coach och terapeut har jag mött otaliga människor som kämpar med stressrelaterade problem. Dessvärre tenderar det att öka mer och mer.

Med ny forskning om hjärnan, Metacognition och Mcog metoden har jag nu konkreta verktyg att effektivt hjälpa människor att minska sin stress. På köpet kan jag också hantera min egen stress 🙂

Epost: johan@mcog.se

Mobil: +46 (0)707 400 222

Linkedin

Karin Nygren

Karin Nygren

Jag är certifierad Mcog coach i ämnet Metacognition, en av grundarna till Mcog samt certifierad Life Coach via Strandska Utvecklingshuset AB i Göteborg (ICF riktlinjer).

Att lyssna är en av mina absoluta styrkor.

Jag drivs av att möta människor och vara ett stöd i deras utveckling. De senaste åren har jag specialiserat mig på hantering av stress och använder metacognitiva verktyg för att hjälpa klienter att dämpa sin oro.

Jag var med och startade IOL Tool 2012. IOL Tool är ett forskningsbaserat digitalt ledarskapsverktyg som mäter effekten av ledarskap. 

Jag ingår i CoachFörmedlingen som är Sveriges största rikstäckande, internetbaserade förmedlingstjänst för kvalitetssäkrade professionella coacher.

Epost: karin@mcog.se

Mobil: +46 (0)70 204 80 30‬

Linkedin