Om oss

Caroline Säll

Caroline Säll
Grundare, Kursledare, Föreläsare

Jag jobbar deltid som kurator inom vården, har lång erfarenhet som pedagog och är entreprenör. Jag möter dagligen människor med oro och påtaglig stress.
Folkhälsa är viktigt för mig och jag vill påverka den negativa utvecklingen av psykisk ohälsa.

Genom aktuell forskning om hjärnan har jag ökat min kompetens inom stresshantering och är en av grundarna av Mcogmetoden.  Metoden är ett verktyg för att hantera min egen stress vilket innebär att jag även kan hjälpa andra.

Det är viktigt att skilja på hur jag tänker istället för vad jag tänker.
Nu kan jag hantera stress och sova bättre med hjälp av metakognition.

Epost: caroline@mcog.se

Mobil: +46 (0)70 745 31 00‬

Linkedin

Johan Nordenfelt

Johan Nordenfelt
Grundare, Programansvarig utbildningar, Kursledare

Jag är VD vid Stockholms Ledarinstitut och gestaltterapeut utbildad vid Nordisk Gestaltinstitut i Danmark. Jag ingår även i Nordin & Partners konsultnätverk.

Under mina 20 år som ledarutvecklare, coach, terapeut och föreläsare har jag mött otaliga människor som kämpar med stressrelaterade problem. Dessvärre tenderar det att öka mer och mer.

Med ny forskning om hjärnan, Metacognition och Mcog metoden har jag nu konkreta verktyg att effektivt hjälpa människor att minska sin stress. På köpet kan jag också hantera min egen stress 🙂

Epost: johan@mcog.se

Mobil: +46 (0)707 400 222

Linkedin

Karin Nygren

Karin Nygren
Grundare, Programansvarig Mcog coachutbildning, Coach

Jag är certifierad Mcog coach i ämnet Metacognition samt certifierad Life Coach via Strandska Utvecklingshuset AB i Göteborg (ICF riktlinjer).

Att lyssna är en av mina absoluta styrkor.

Jag drivs av att möta människor och vara ett stöd i deras utveckling. De senaste åren har jag specialiserat mig på hantering av stress och använder metacognitiva verktyg för att hjälpa klienter att dämpa sin oro.

Jag var med och startade IOL Tool 2012. IOL Tool är ett forskningsbaserat digitalt ledarskapsverktyg som mäter effekten av ledarskap. 

Jag ingår i CoachFörmedlingen som är Sveriges största rikstäckande, internetbaserade förmedlingstjänst för kvalitetssäkrade professionella coacher.

Epost: karin@mcog.se

Mobil: +46 (0)70 204 80 30‬

Linkedin

IMG_0087 Anders 750x750

Anders Hedin
Ph.D. Docent. Ass.Prof.

Medicinsk Rådgivare, Kursledare, Föreläsare

Jag jobbade som cancerforskare blev sedan chef och arbetar nu som internationell utbildare, föreläsare och mentor på heltid. Jag har skrivit nio böcker, brinner för ledarutveckling och att förstå vad som får oss att må bra och fungera bra tillsammans.

I mer än 17 år har jag arbetat med förebyggande av stress och prestationsångest. De senaste åren har det hänt spännande saker. Forskningen kring metacognition är mer än 20 år gammal men finns nu tillgänglig med praktiska verktyg.

Jag kommer efter min förmåga bidra till att alla underlag och tillämpningar inom Mcog är evidensbaserade och bygger på publicerad forskning.
Viktigt för mig och Mcogs trovärdighet.

Epost: anders@mcog.se

Mobil: +46 (0)70 278 22 08

Linkedin