Mcog konsulter

Mcog konsulter

Våra Mcog konsulter har lång erfarenhet att att utbilda arbetsgrupper. Alla är certifierade att använda Mcog modellen vid endagsutbildningar samt kortare föreläsningar och workshops.

Agneta Setterwall

Agneta Setterwall

I mitt arbete som ledarskapskonsult träffar jag många med stressrelaterade problem. Jag vet hur mycket kraft som oro och stress kan ta, hur det begränsar oss och kan leda till sjukdom.

Det finns hopp! Tack vare Mcog kan vi hjälpa fler att hantera sin oro och minska stressnivåerna. Jag har själv fått redskap och lägger oftare fokus på HUR jag tänker än VAD. Det hjälper mig och det kommer hjälpa många andra.

Jag är civilekonom och har många års erfarenhet från SEB-koncernen där jag har arbetat i olika ledande befattningar.

Epost: Agneta.setterwall@marketcap.se
Mobil: +46 (0) 702 188 745
Webb: www.marketcap.se
Linkedin

Caroline Säll

Caroline Säll

En av grundarna av Mcogmetoden. Min största drivkraft är förebyggande insatser och rehabilitering inom området stress, smärta och god arbetsmiljö. Jag trivs bäst när jag kan hjälpa andra att må lite bättre.

Jag handleder för vidgade perspektiv och insikter, för en bättre vardag och stöd i förändringsarbete. Jag är utbildad pedagog, har lång erfarenhet av coaching, mentorskap och handledning både på individ och gruppnivå.

Som coach, föreläsare, rehabkoordinator och mediyogalärare ökar jag välmående: fysiskt, mentalt och emotionellt. Jag delar mer än gärna med mig av mina erfarenheter och kunskaper inom området. Kompetens inom ledarskap, entreprenörskap, grupp processer, stress, folkhälsa, mediyoga och dess effekter.

Epost: caroline@mcog.se
Mobil: +46 (0)70 745 31 00‬
Webb: www.mcog.se
Linkedin

Inger Laninge

Inger Laninge

Privilegiet att få undervisa, guida och stötta individer, grupper och organisationer har jag haft i många år. Jag är legitimerad lärare, psykosyntesterapeut och organisationskonsult på gestaltisk grund.

Jag är certifierad Mcog coach och konsult. 

Att se människor ta modiga steg framåt i sin utveckling för må bättre gör mitt hjärta varmt och ger mig inspiration.

Med hjälp av de lättillgängliga verktygen i Mcog metoden har jag själv lärt mig att hantera min oro på ett mer effektivt sätt. Jag har nu energi över till roligare mer kreativa sysslor.

Epost: inger.laninge-norberg@comhem.se
Mobil: +46 (0)707-991399
Linkedin

Johan Nordenfelt

Johan Nordenfelt

Jag är VD vid Stockholms Ledarinstitut och gestaltterapeut utbildad vid Nordisk Gestaltinstitut i Danmark samt grundare av Mcog. Jag ingår även i Nordin & Partners konsultnätverk.

Under mina 20 år som ledarutvecklare, coach och terapeut har jag mött otaliga människor som kämpar med stressrelaterade problem. Dessvärre tenderar det att öka mer och mer.

Med ny forskning om hjärnan, Metacognition och Mcog metoden har jag nu konkreta verktyg att effektivt hjälpa människor att minska sin stress. På köpet kan jag också hantera min egen stress 🙂

Epost: johan@mcog.se
Mobil: +46 (0)707 400 222
Webb: www.mcog.se
Linkedin

Johan Setterwall

Johan Setterwall

Jag har ett stort engagemang i att hjälpa och utveckla människor och få de jag jobbar med att ta fram det modiga inom sig för att pröva nytt. Då är det såklart bra om man inte låser sig i tankarna, då är det nästan omöjligt att hitta lösningar. Jag vet hur det är och det var det som jag fastnade för med Mcog.

Efter många års erfarenhet från ledande befattningar inom försäljning och marknadsföring med nordiska ansvar bytte jag spår och började jobba med ledarskapsutveckling och coachning.

Epost: johan.setterwall@marketcap.se
Mobil: +46 (0)70-728 66 20
Webb: www.marketcap.se
Linkedin

Karin Nygren

Karin Nygren

Jag är certifierad Mcog coach i ämnet Metacognition, en av grundarna till Mcog samt certifierad Life Coach via Strandska Utvecklingshuset AB i Göteborg (ICF riktlinjer).

Att lyssna är en av mina absoluta styrkor.

Jag drivs av att möta människor och vara ett stöd i deras utveckling. De senaste åren har jag specialiserat mig på hantering av stress och använder metacognitiva verktyg för att hjälpa klienter att dämpa sin oro.

Jag var med och startade IOL Tool 2012. IOL Tool är ett forskningsbaserat digitalt ledarskapsverktyg som mäter effekten av ledarskap. 

Jag ingår i CoachFörmedlingen som är Sveriges största rikstäckande, internetbaserade förmedlingstjänst för kvalitetssäkrade professionella coacher.

Epost: karin@mcog.se
Mobil: +46 (0)70 204 80 30
Webb: www.mcog.se
Linkedin

Lotta Christensson

Lotta Christensson

Det bästa med mitt jobb är att dagligen få träffa människor och att kunna bidra till deras välmående.

Efter magisterexamen i ekonomi, arbetade jag 10 år på H&M´s marknadsavdelning för att sedan sadla om för drömmen att arbeta med ledarskap och hälsa.

Jag arbetar med att utveckla ledare, medarbetare och grupper i hållbart ledarskap och stresshantering.

Jag är specialist inom Stress & sömnanalys- Livsstilsanalys, dipl coach, cert i team och ledarskapsutveckling och dipl coach i Mcog metoden.

Epost: Lotta@superlife.se
Mobil: +46 (0)707 400 222
Web: www.superlife.se
Linkedin

Porträtt - Magnus Jonsson 5

Magnus Jonsson

Jag processhandleder och utvecklar organisationer, ledare och ledningsgrupper att nå sina mål och har verkat i eget bolag sedan 2010. Jag har en bakgrund som personalchef och -direktör och arbetar med såväl offentliga och privata organisationer och företag i Sverige och internationellt. Har genom åren genomfört ett stort antal ledarskapsutbildningar och ledningsgruppsutvecklingar.

Många ledare jag möter vittnar om en ökad stress och upplever att de inte ger sina bästa sidor till sina medarbetare i den utsträckning de önskar. Mcog erbjuder ett tankesätt och verktyg att själv hantera och arbeta förebyggande och stärka sin motståndskraft och uthållighet.

Epost:magnus.jonsson@peopleandprocess.se
Mobil: +46 (0)70 328 5000
Linkedin

Maths Ehrenström

Maths Ehrenström

Jag bryr mig om människor och brinner för att hjälpa dem nå sina drömmar och leva ett enklare och rikare liv!

För att åstadkomma det har jag sen 2001 försett mer än 150 företag och drygt 10 000 medarbetare med enkla och kraftfulla verktyg som gör skillnad i vardagen. Genom att involvera hela dig, hela din organisation, ökar engagemanget och lusten till utveckling förstärks.

Vill du veta hur det kan gå till?

Epost: maths.ehrenstrom@moteskraft.se
Mobil: +46 (0) 705 297 182
Web: www.moteskraft.se
Linkedin